Logo lingewaardactueel.nl


de Regenboog
de Regenboog (Foto: Regenboog)

IKC De Regenboog loopt tegen kanker

Integraal Kind Centrum de Regenboog uit Bemmel organiseert op vrijdag 24 mei een grote sponsorloop. De opbrengst van deze loop is voor Roparun team-031 Lingewaard.

Bemmel - IKC de Regenboog bereidt kinderen niet alleen voor op de volgende stap in de maatschappij, maar zet met de kinderen ook stappen tégen kanker. Roparun team-031 Lingewaard zet zich in voor mensen die met de ziekte kanker worden geconfronteerd. De Regenboog en team-031 organiseren samen de sponsorloop. Schoolkinderen uit de bovenbouw gaan met hun sponsoren (ouders, grootouders, buren, familieleden) een uitdaging aan. Ze gaan 2, 3 ,4 of meer kilometers lopen en krijgen als tegenprestatie een financiële bijdrage.
Deze bijdrage is in haar geheel bestemd voor team-031 die hiermee het leven van kankerpatiënten wat ‘meer acceptabel’ maken. Word je gevraagd voor een financiële bijdrage, sponsor de Regenboog-lopers en hun goede doel.
Op de school wordt ook een wensboom geplaatst. De kinderen hangen daarin een wens, die ze hebben voor een zieke uit hun naaste omgeving. Na de sponsorloop wordt een wens uit de boom getrokken en zal Roparun team-031 de wens in vervulling doen gaan.
Vrijdag 24 mei sponsorloop door de Regenboog-school, tegen de vreselijke ziekte die kanker heet.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten