Sigma Magic goochelt wederom bij Veronica Inside

De Bemmelse goochelaar Maarten Nijenhuis (Sigma Magic) heeft op vrijdag 26 april de heren van Veronica Inside vermaakt met een goocheltruc in de live-uitzending.

Bemmel - De redactie van Veronica Inside had Maarten Nijenhuis uitgenodigd om wederom een goocheltruc in de uitzending te doen. Ditmaal had hij een verhaal te vertellen over een standbeeld dat voor de studio van Veronica geplaatst mag gaan worden om de naamsbekendheid van het programma op het Mediapark te vergroten. Hij gaf zelf aan heel graag een standbeeld van Johan Derksen te willen zien, maar de heren aan tafel mochten het bepalen. Door middel van vier keer gooien met een dobbelsteen bepaalden de heren aan tafel het bladzijdenummer van een meegebracht boekje. Op elke bladzijde stond een bekende van de show. En wonder boven wonder kozen de heren aan tafel bladzijde 14 waarop de foto van Johan Derksen stond.

De uitzending trok 511.000 kijkers wat een mooie score is aangezien het tegelijkertijd op tv was met de finale van The Voice Kids.
Het gehele fragment is terug te zien op www.sigmamagic.nl, net als andere tv-fragmenten van Goochelaar Maarten Nijenhus (Sigma Magic).

Meer berichten