slagwerkgroep "Volharding
slagwerkgroep "Volharding (Foto: Theo van Vuuren)

Volharding doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne

Zoals de meeste verenigingen doet Muziekvereniging “Volharding” er alles aan om de exploitatie jaarlijks weer rond te krijgen. Zo hebben wij zondag 31 maart een succesvolle Kunst Kitsch Snuisterijenmarkt gehouden in de Zandse kerk. Deze activiteiten zijn heel belangrijk voor onze vereniging want alleen de opleidingen kosten vele duizenden euro’s per jaar.

Huissen - Wij zijn dan ook heel blij met de mogelijkheid die de Rabobank ons jaarlijks biedt om via hun Rabo Clubkas Campagne extra inkomsten te genereren. Voor de opbrengst zijn wij echter afhankelijk van de leden van de Rabobank. Iedere klant die zich voor 1 april als lid van de Rabobank heeft opgegeven krijgt 5 stemmen waarmee zij hun favoriete vereniging kunnen steunen. Ieder lid kan maximaal 2 stemmen geven aan de vereniging van hun keuze.

De leden van Muziekvereniging “Volharding” hopen natuurlijk dat u een keuze voor onze vereniging maakt. Door uw steun kunnen wij ook dit jaar, en wij hopen nog heel vele jaren, de gemeenschap verblijden met muziek. Op zondag 14 april zullen de slagwerkgroep en het A orkest de kinderen weer begeleiden tijdens de in ere herstelde Palmpaas optocht. U kunt uw stem vanaf 15 tot en met 29 april afgeven.

Steunt u ons ook?

Meer berichten