Logo lingewaardactueel.nl

Weekendafsluiting N839 Lingewaard

In het weekend van 13 en 14 april 2019 is de weg N839 in de gemeente Lingewaard helemaal afgesloten. Dan moet al het verkeer twee dagen via de N838 Angeren en Huissen. De weg zou op 7 en 8 april worden afgesloten, maar de planning is veranderd. Er zijn alternatieve routes voor verkeer en de fietspaden langs de Van der Mondeweg blijven wel open.

Lingewaard - De van der Mondeweg is vanaf zaterdag 13 april 06.00 uur tot maandag 15 april 2019 06.00 uur afgesloten voor het doorgaande verkeer. Dat is noodzakelijk om de onderhoudswerkzaamheden veilig uit te voeren. De fietspaden langs de Van der Mondeweg zijn het hele weekend open. Tekstkarren wijzen u de weg. Als alternatieve route wordt de N838 via Angeren en Huissen en omgekeerd geadviseerd.

Onderhoud aan de weg
Op zaterdag 13 april 2019 voorzien we de N839 tussen de Groenestraat en de Kruisstraat van een nieuwe deklaag. De huidige afzetting in de bebouwde kom in Haalderen verwijderen we tijdelijk: fietsers rijden op de fietspaden en de rijbaan is in beide richtingen vanaf Bemmel tot en met de Groenestraat open. Op zondag 14 april 2019 wordt het deel tussen de Van Nispenlaan en de Groenestraat aangepakt.

Bedrijventerrein bereikbaar
Het industrieterrein Gendt-Bemmel is bereikbaar via Galgendaal. De breedtebeperking wordt opgeheven in dat weekend. Meer informatie staat op de website: https://www.gelderland.nl/N839-Lingewaard-Zevenaar

Hulpdiensten
Met hulpdiensten zijn uiteraard afspraken gemaakt. Zij kunnen er altijd door.

Provincie Gelderland
Provincie Gelderland werkt samen met andere wegbeheerders aan een goed en veilig wegennet. Dit vergt regelmatig onderhoud en aanpassing. Deze werkzaamheden veroorzaken altijd hinder voor de weggebruiker. Deze hinder proberen we zoveel mogelijk te beperken. Samen veilig van A naar Beter.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten