Sjors Sportief & Creatief nog tot aan de zomer!

Ook dit jaar zijn de kennismakingslessen van Sjors Sportief en Creatief weer goed bezocht. Tot nu toe hebben zo’n 900 kinderen van het aanbod gebruik gemaakt.

Lingewaard - Je kunt je op de website www.sjorssportief.nl nog steeds inschrijven voor verschillende kennismakingslessen! Dus wil je nog ergens aan deelnemen is dit je kans om dat nog te doen voor de zomervakantie, wie weet vind jij je nieuwe hobby! Via Sjors Sportief en Creatief kunnen basisschoolkinderen (vaak gratis) kennismaken met activiteiten zonder meteen lid te hoeven worden. Dit jaar doen er weer een record aantal sport- en cultuuraanbieders mee die samen 293 cursussen aanbieden! Kinderen vanaf groep 1 t/m 8 mogen zich het gehele schooljaar en voor net zoveel sporten en culturele activiteiten inschrijven als ze willen.
Populaire Activiteiten
Dit schooljaar is er weer veel aanbod van cultuur- en sportverenigingen waar kinderen uit kennismakingslessen kunnen kiezen. Vooral populair dit jaar is: bootcamp, dans, skeeleren, scouting, trampoline springen en turnen. Aan de creatieve kant zijn banketbakken, edelstenen, theater, gitaarles, fashionclub en programmeren erg populair. Wil je nog deelnemen aan een activiteit denk eens aan tafeltennis, wedstrijdzwemmen, water scouting, vendelen, houtbewerken, taekwondo, trommelen of drummen!

Sjors Sportief en Creatief is één van de instrumenten die de gemeente Lingewaard inzet om haar beleidsdoelen te behalen op het gebied van sport en cultuur. Het blijkt een succesvolle methode om kinderen van de basisschoolleeftijd enthousiast te maken voor deelname aan sport en cultuur.

 

Meer berichten