Opening tentoonstelling kunst door vrijwilligers

Op zondag 10 maart is op Fort Pannerden de tentoonstelling ‘Kunst door vrijwilligers’ officieel geopend. Met een gezamenlijke druk op de knop openden de kunstenaars de tentoonstelling en werden de kunstwerken in het licht gezet, om vervolgens door familie en genodigden bewonderd te worden.

Doornenburg - Veel vrijwilligers van Fort Pannerden delen naast hun enthousiasme voor het fort ook hun passie voor het maken van bijzondere voorwerpen. Dit is terug te zien in de variatie aan kunstwerken die gratis in het fort te bekijken zijn. Kleurrijke glas in lood voorwerpen, op schaal gemaakt wachthuisjes uit onder andere het Vaticaan en Praag, foto’s uit de Klompenwaard, natuurgetrouwe vogels van hout en mooie beelden van Pre Tex. De feestelijke opening van de tentoonstelling werd afgesloten met een speciale rondleiding, koffie en gebak voor de genodigden. De bijeenkomst werd op die manier gezellig afgesloten met de kunstenaars, vrienden en familie.

Bezoek de tentoonstelling
De tentoonstelling is mede mogelijk gemaakt door Wilma en Willy Damen, Peter en Anneke Strijbos, Elfriede Barten, Mieke Montanus en Frits van Kesteren De tentoonstelling is nog tot en met 28 april 2019 gratis te in het historische bolwerk Fort Pannerden. Er is ook een prijsvraag verbonden aan deze tentoonstelling, de winnaar ontvangt een heerlijke appeltaart. Kijk op www.fortpannerden.eu voor openingstijden en mogelijkheden voor een rondleiding of audiotour door het gehele fort.

Meer berichten