Bemmelse Dweildag op tv

De Bemmelse Dweildag schopt het tot de Nederlandse televisie.

Bemmel - BNN/VARA was met de voltallige cameraploeg aanwezig bij de afgelopen Bemmelse Dweildag om opnames te maken voor het nieuwe televisieprogramma Lex Lokaal. De presentator die o.a. bekend is als de sidekick bij RTL Late Night maakt kennis met ons bruisende Bemmelse event en ontdekt dat je niet stil kan blijven staan in Bemmel, swingen is een must.
Het item word uitgezonden op 7 maart om 21.40 uur op NPO3. Wij zijn erg trots op deze landelijke promotie en zitten donderdag op het puntje van onze stoel, kijk je mee?
Met deze aflevering kunnen we vast warmdraaien voor de 33e Bemmelse Dweildag die op 9 juni zal plaatsvinden. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Nieuwe ideeën worden uitgewerkt om jou te verrassen, orkesten oefenen om de fel begeerde prijzen in de wacht te slepen en het parkoers krijgt een nieuwe wending.
Dit alles kunnen wij natuurlijk niet alleen. We zijn dankbaar voor alle vrijwilligers en de sponsoren die ons ondersteunen, zonder hen was dit bijzondere evenement niet mogelijk.

Meer berichten