de uitreiking
de uitreiking (Foto: astrid van eechoud)

Een klein feestje in Het Dorp

Bemmel/Arnhem - Op 21 februari werd aan Bas Ten Kate, bestuurslid van het Duchenne Parent Project in Het Dorp in Arnhem een cheque ter waarde van 580,00 euro uitgereikt door de voorzitter en penningmeester van Stichting deBOL, in het bijzijn van Dennis Jansen en Roel ten Kate.

Het bedrag werd bijeengebracht bij de sponsor-SNERT-wandeltocht op 2 februari j.l. en door de BOL-woensdag-wandelaars op 6 februari j.l.

Ieder jaar organiseert St. deBOL een sponsortocht voor een goed doel en het is fijn dat er deze keer, ondanks het snertweer op die dag, toch een mooi bedrag bij elkaar werd gesprokkeld waar het Duchenne Parent Project erg blij mee is!

Wij hopen dat Dennis en Roel nog heel veel goede jaren tegemoet mogen gaan en dat er uit alle onderzoeken uiteindelijk een lichtpuntje kan komen voor de vele Duchenne patiënten.

Het Bestuur van St. deBOL wil nogmaals iedereen bedanken voor het enthousiasme en de steun op 2 februari, het was een dag met een gouden randje en dat randje werd bij de uitreiking nog ietsje dikker door de blije gezichten van Dennis en Roel!

www.debolbemmel.nl

Meer berichten