Leerlingen OBC Huissen
Leerlingen OBC Huissen (Foto: Els van den Bor)

Open dag gemist? Geen probleem!

Regio - Een belangrijk sporttoernooi, een weekendje weg, verjaardag of gewoon helemaal vergeten? Heb je de Open dag van OBC Bemmel, OBC Huissen en/of OBC Elst gemist? Geen probleem! Op woensdag 13 maart om 14:30 uur is er voor groep 8 leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) een mogelijkheid om een rondleiding door de school te krijgen. In de avond kunnen geïnteresseerden van 19:00 tot 20:30 uur op de school terecht voor de aanmeldingsavond.

Ouder(s)/verzorger(s) zijn op woensdag 13 maart om 14:30 uur samen met hun zoon of dochter uit groep 8 van harte welkom voor een ronde door de school. Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid om brandende vragen nog even te stellen. De keuze voor een middelbare school maak je immers niet zomaar. Geïnteresseerden dienen zich voor de rondleiding van te voren op te geven via de school.

Naast de rondleiding organiseren de OBC-scholen op woensdag 13 maart een aanmeldingsavond. Op deze avond kunnen leerlingen met hun ouder(s)/verzorger(s) zich tussen 19:00 en 20:30 uur aan komen melden en uiteraard is er ruimte om vragen te stellen.

Meer informatie is terug te vinden op de websites van de OBC-scholen.

Meer berichten