Aquarel winterkoninkje
Aquarel winterkoninkje (Foto: Gemma Brands )

Kunstenaars laat je zien in kunstroute!

Zoals elk jaar organiseren wij een kunstmanifestatie op 15 en 16 juni 2019.

Lingewaard - U kunt zich opgeven via een reactie op deze mail met uw naam, adres, telefoonnummer, locatie en eventuele website en foto (jpg bestand) kunstinmeavota@hotmail.nl

U kunt kiezen uit twee opties.

•Exposeren van uw werk in het land en tuinbouwmuseum "Mea Vota" op 15 en 16 juni van 12.00 tot 17.00 uur. De bedoeling is dat je 4 à 5 nieuwe (of nog niet geëxposeerde werken) op donderdag 13 juni ophangt of neerzet. Het is ook mogelijk om in een gerenoveerde kas te exposeren.

•Expositie op (eigen) locatie ook op 15 en 16 juni van 12.00 tot 17.00u, in je huis, tuin, kerk, school , atelier of andere ruimte. Deze locatie wordt dan in de kunstroute opgenomen, die bij MeaVota begint en komt ook in de folder te staan. U kunt natuurlijk ook met meerdere mensen op één locatie staan.

We willen ook dit jaar de kunstroute compact houden en we behouden ons dan ook het recht voor om de locatie te verplaatsen of te weigeren. Eventueel kunnen we bemiddelen wanneer je op een andere locatie wilt exposeren dan bij Mea Vota. Onze ervaring is dat meerdere exposanten op een locatie ook meer bezoekers trekt.

De kosten voor deelname zijn € 20,=. Dit is voor de administratiekosten en promotiemateriaal (folders, posters en gebruik beach flags in huis stijl). Het drukwerk om de kunstroute te promoten wordt onder de deelnemers verspreid.

Aanmelden via de mail kan tot uiterlijk 1 april 2019.

Bij de mail graag een foto ( jpg bestand) van een nieuw werk of een die representatief is voor je werk . Deze foto gebruiken we op de website/folder en Facebook pagina.

www.kunstinmeavota.info

Meer berichten