Mexicaanse student Alessandro zoekt gastgezin

Maandag 14 januari is het voor verschillende buitenlandse studenten zover: ze komen naar Nederland voor een uitwisseling via het High School Holland programma van Travel Active. De 16-jarige Alessandro student uit Mexico komt ook naar Nederland met uitwisselingsorganisatie Travel Active en voor hem zijn we nog hard op zoek naar een passend gastgezin.

Elst - We weten al dat hij welkom is op het Lyceum Elst en om die reden zoeken wij een gastgezin in de omgeving van Elst die het leuk lijkt om hem een warm thuis te bieden.
Alessandro: ''Ik ben al sinds lange tijd gefascineerd door de Nederlandse cultuur en Nederland in het algemeen. Toen ik erachter kwam dat elektronische muziek en voetbal twee grote dingen in Nederland zijn ben ik helemaal nieuwsgierig geworden naar het land. Eerder ben ik 3 maanden in Nederland geweest en vond dat erg leuk. Jullie taal en cultuur spreekt mij erg aan en ik vind het daarom heel interessant om te leren. Wat ik ook leuk vind aan Nederland is dat het heel veilig is en dat de levensstandaard vrij hoog is.''
Het gastgezin draagt bij aan een onvergetelijke ervaring voor uw gezin, maar ook voor de internationale student die zijn/haar eigen horizon enorm verbreedt. Tijdens het verblijf in Nederland staan de studenten en gastgezinnen onder begeleiding van een Regio-coördinator van Travel Active.
Bij een culturele uitwisseling gaat het vooral om de betrouwbaarheid, gezelligheid en het enthousiasme binnenshuis. Travel Active vindt het belangrijk dat u als gezin open staat voor een andere cultuur en een culturele ervaring.
Meer info: 020-7372062, highschoolholland@travelactive.org.

Meer berichten