kerst bij deBOL
kerst bij deBOL (Foto: marga wouters)

Kerstsfeer bij deBOL

DeBOL sluit het jaar 2018 weer heel tevreden af. Na de laatste wandeltocht in 2018 werd in de Zandse Kerk in Huissen het BOLjaar 2018 sfeervol afgesloten. Het was heel erg fijn om met de wandelaars “kerst” te vieren!

Huissen - De grote kerststal in de kerk trok natuurlijk ieders aandacht en na de koffie werden er kerstliedjes gezongen en een kerstverhaal verteld. Het was een prachtige ochtend en een mooie afsluiting van een succesvol BOLjaar. Het bestuur gaat weer met heel veel enthousiasme beginnen aan het jaar 2019! De eerste activiteit in 2019 zal de woensdag 50+ wandeltocht op 16 januari zijn en op zaterdag 2 februari wordt de jaarlijkse sponsor-SNERT-tocht georganiseerd voor het goede doel en dat zal deze keer de Stichting Duchenne zijn. Dus noteer deze datum alvast in uw agenda!

Maar u zult zeker op nog veel meer leuke, gezellige, sportieve of muzikale activiteiten kunnen rekenen in 2019, want: deBOL gaat ervoor en met deBOL op pad = (altijd) PUUR GENIETEN!

HetbBestuur van Stichting deBOL wenst iedereen hele fijne en gezellige feestdagen en een gezond, sportief, vredig, liefdevol en goed 2019! Informatie: www. debolbemmel.nl / emailadres: stichting.debol@planet.nl

Meer berichten