Docent vertelt over het VTO Duits programma
Docent vertelt over het VTO Duits programma (Foto: Helen de Bruijn)

Feiertage op OBC Bemmel

Bemmel - In het kader van het programma Versterk Talenonderwijs (VTO) Duits vmbo-t op OBC Bemmel kwamen tientallen ouders/verzorgers van het tweede leerjaar gezellig eten op de school. Het eten bestond uit allerlei lekkernijen en was speciaal samengesteld door de leerlingen zelf.

De maand december staat bij het programma VTO Duits in het teken van de overeenkomsten en verschillen in het vieren van de feestdagen in de maand december. Welke Feiertage worden er in Duitsland gevierd? En hoe zijn deze tradities ontstaan? Het programma VTO Duits is dus niet alleen gericht op het leren van 'die Sprache', maar ook de 'gebruiken en gewoonten'. In het kader van dit project gaan de VTO-Duits leerlingen deze maand ook naar de Weihnachtsmarkt in Köln.

Onder het genot van lekker eten kregen de ouders/verzorgers meer te horen over het succesvolle programma VTO Duits op OBC Bemmel “Het is erg leuk om op deze speciale manier meer te horen over het programma VTO Duits. De jongens en meiden hebben echt lekkere dingen gemaakt, aldus een ouder.

Meer berichten