Foto: Lisa Straatman

Extra activiteiten op kerstmarkt Bemmel

Zondag 9 december is het zover. Dan vindt in het centrum van Bemmel weer de traditionele kerstmarkt plaats.

Bemmel - Ook dit jaar is de organisatie er, mede door een groot aantal sponsoren en ambassadeurs, weer in geslaagd een aantal nieuwe elementen toe te voegen aan deze toch al unieke kerstmarkt. Zo is er dit jaar voor het eerst een kinderkunstschaatsbaan op het Hema-kinderplein en zijn er straattheateracts op de kerstmarkt. Deze kerstmarkt is een van de grootste in de regio en trekt jaarlijks vele bezoekers. Zowel hobbyisten als handelaren presenteren weer een grote variatie aan zoveel mogelijk kerst-gerelateerde producten. Op de Promenade brengen diverse koren kerstliederen ten gehore. Natuurlijk ontbreekt ook de grote overdekte Proeverij op de Markt niet, waar een 10 tal ondernemers u de lekkerste hapjes en drankjes presenteren. In de Proeverij zijn de hele dag muzikale optredens. Bij de kerstwensboom kunnen de kinderen weer hun kerstwens kenbaar maken. Natuurlijk zijn alle winkels en horecagelegenheden die dag geopend. Parkeren is gratis. Het evenement start om 11.00 uur en duurt tot 17. 00 uur.
Op 8 en 9 december vindt als onderdeel van deze kerstmarkt in het kasteel de Kinkelenburg de jaarlijkse expositie "Kunst in het Kasteel" plaats, waarbij een 13-tal kunstenaars de meest uiteenlopende kunstwerken laten zien. De expositie is beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur geopend.
Kijk op: www.expo-kinkelenburg.nl voor het uitgebreide programma.
Op 9 december vindt ook van 11 tot 17 uur in de Theaterkerk te Bemmel voor het eerst Uitvaartbeurs Lingewaard 2018 plaats, georganiseerd door Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard. Voor meer informatie zie: www.uitvaartverzorging-lingewaard.nl of facebookpagina Uitvaartbeurs Lingewaard 2018.
Meer informatie over alle activiteiten vindt u op onze website: www.kerstmarktbemmel.nl. De organisatie dankt alle sponsoren, ambassadeurs en vrijwilligers voor hun steun.

Meer berichten