Koor Zang en Vreugde
Koor Zang en Vreugde (Foto: Henk Hulshof)

Geslaagde korenavond Sasa Angeren

Het is inmiddels traditie geworden: de laatste zaterdag van oktober Korenavond in Angeren en nu al voor de veertiende keer.

Angeren - Zaterdag 27 oktober was het me het avondje wel! Een zaal vol met luistervrienden en vriendinnen en als je binnenkwam verschillende tafels sierlijk uitgedost met honderden prijzen voor de loterij. Bij binnenkomst werd je vriendelijk welkom geheten door de gastvrouwen en gastheren. Inmiddels nieuwsgierig geworden op naar het spektakel in de theaterzaal van het Dorpshuis Angeren.

De zaal zat al lekker vol en om klokslag half acht opende de voorzitter van de SASA mevrouw Corry Wijlhuizen de korenavond met een hartelijk welkom voor de aanwezigen.

De spits werd afgebeten door koor Zang en Vreugde uit Angeren onder leiding van dirigent Frans Evers gevolgd door koor Face o.l.v. dirigente Birgit Maas, koor Exotherm o.l.v. Regina Dominicus, koor Uh-Meezing o.l.v. dirigente Monique Jansen en als uitsmijter smartlappenkoor De Waalzangers o.l.v. dirigent Frans Evers. Met een scala aan Engelse, Franse, Duitse, Italiaanse en Zulu-liederen werd het publiek verrast en zelfs werd nog een polonaise ingang gezet.

Tijdens de pauze werden honderden loten verkocht met als verrassing voor ieder pakket loten een prijs. Niemand ging zonder prijs de deur uit!

Dankzij de inspanningen van de commissie o.a. de dames Van Dalen en Van Gellecum en vele anderen was dit een zeer geslaagde korenavond geworden die lonkt naar de 15e editie!

Meer berichten