Samen 'uitvogelen' in Opheusden

Bent u inwoner van de Vogelbuurt in Opheusden? Of komt u vaak door de straten in de buurt als u naar de sporthal gaat of de kinderen naar school brengt? 

Opheusden - Dan bent u van harte uitgenodigd om mee te denken over het verbeteren van de inrichting van de straten en openbare ruimte in de buurt. Kom op maandag 5 november langs tussen 14.00 en 18.00 uur in de keet op de parkeerplaats bij de speeltuin Ooievaarstraat in Opheusden. 
De waterproblematiek in de Vogelbuurt is voor de gemeente Neder-Betuwe een belangrijke reden om aan de slag te gaan met de riolering. Er worden plannen gemaakt om het bestaande riool herstellen en een hemelwaterafvoer (HWA) riool aan te leggen. De verwachting is dat de werkzaamheden hiervoor zullen starten in het derde kwartaal van 2019. De gemeente grijpt deze kans aan om samen met belanghebbenden na te denken over een verbetering van de kwaliteit van de inrichting van de straten en de openbare ruimte. Ze staat open voor alle ideeën en suggesties voor een verbeterde inrichting. Schroom niet en kom langs op 5 november om uw idee of suggestie te delen. De gemeente is er ook met een team medewerkers. We ontvangen u met koffie, thee en lekkers en nemen de tijd voor een gesprek over hoe u de (inrichting van) de buurt ervaart en beleeft.   
U kunt ook uw reactie of vraag doorgeven via www.nederbetuwe.nl/vogelbuurt of mail naar fysiek@nederbetuwe.nl. Laten we het samen 'uitvogelen'!

Meer berichten