Run op Sjors Sportief & Sjors Creatief!

Vanaf het startschot op woensdag 10 oktober 16.00 uur was het een drukte van jewelste op de website www.sjorssportief.nl.  Op deze middag hadden zich al 510 kinderen opgegeven voor hun favoriete sport- en/of cultuuractiviteit en na een week staat de teller al op meer dan 722!!

Populaire Activiteiten

Taekwondo, streetdance en hiphop, kick-fun, ijshockey, mountainbike, hockey, rugby, theater, streetdance, muziek, sieraden maken, fashion club, gitaarles, skeeleren, basketbal, tennis, fitness, judo, gym je gek, wedstrijd zwemmen, cup cakes versieren en laser gamen. Dit jaar zien we voor het eerst dat de creatieve activiteiten iets voorlopen qua inschrijvingen als de sportieve activiteiten.
 

Laagdrempelig zonder direct lid te worden

Via Sjors Sportief en Creatief kunnen basisschoolkinderen (vaak gratis) kennismaken met activiteiten zonder meteen lid te hoeven worden. Dit jaar doen er weer een record aantal sport- en cultuuraanbieders mee die samen 265 cursussen aanbieden! Kinderen vanaf groep 1 t/m 8 mogen zich het gehele schooljaar voor net zoveel sporten en culturele activiteiten inschrijven als zij willen.

Sjors Sportief en Creatief is één van de instrumenten die de gemeente Lingewaard inzet om haar beleidsdoelen te behalen op het gebied van sport en cultuur. Het blijkt een succesvolle methode om kinderen van de basisschoolleeftijd enthousiast te maken voor deelname aan sport en cultuur. Meer weten? Kijk op: http://www.swlingewaard.nl/sub.php?page=603.

Meer berichten