Nominaties gezocht!

Stichting Welzijn Lingewaard en het comité Vrijwilligersgala organiseren dit jaar voor de gemeente Lingewaard de uitreiking van de Lingewaardse Vrijwilligersprijs 2018.

Lingewaard - Dit jaar gaat de vrijwilligersprijs naar een persoon, groep of organisatie die zich uitzonderlijk heeft ingezet voor een evenement.

Tevens gaat de gemeente Lingewaard een prijs uitreiken aan de meest Maatschappelijk Betrokken Ondernemer, de MBO-prijs 2018.

Er zijn veel Maatschappelijk betrokken ondernemers in Lingewaard, velen treden hiermee op de voorgrond maar er zijn er ook veel waarvan deze betrokkenheid niet of nauwelijks bekend is. Wij zijn van mening dat deze ondernemers duidelijker voor het voetlicht dienen te worden gebracht, zij vormen immers binnen onze gemeente een belangrijke steunpilaar voor veel verenigingen, stichtingen of ander maatschappelijke organisaties.

Kent u iemand of een organisatie die u wilt nomineren voor deze bijzondere waarderingsprijs voor vrijwilligers of is er een ondernemer (of zzp'er) of onderneming binnen uw organisatie Maatschappelijk betrokken actief laat het ons weten door hem of haar te nomineren via het SWL Meldpunt meldpunt@swlingewaard.nl of telefonisch: 088-2552555.

Vrijdagavond 23 november worden de genomineerden uitgenodigd voor het Vrijwilligersgala 2018, georganiseerd door het comité Vrijwilligersgala in zaal Providentia te Gendt. Op deze avond zullen de winnaars bekend gemaakt worden en zal burgemeester Schuurmans de Lingewaardse Vrijwilligersprijs 2018 en MBO-prijs 2018 feestelijk overhandigen aan de winnaars.

Meer berichten