Geslaagde workshops Creatief Café Participatiepunt Huissen

Afgelopen dinsdagmorgen werd de eerste maandelijkse workshop door Anne-mieke Philip van het Creatief Café gegeven; herfststukjes maken. Negen deelnemers zijn twee uur in de weer geweest met pompoenen, bloemen, bladeren en kastanjes en met een leuk resultaat wat ze mee naar huis konden nemen!

Huissen - Vind jij het ook leuk om creatief bezig te zijn en heb je op dinsdagmorgen niks te doen? Kom dan eens in de veertien dagen naar het Creatief Café bij het Participatiepunt Huissen. Vrijwilligster Anne-mieke helpt je graag op weg. Of je nu wil mozaïeken, schilderen, sieraden wil maken of zelf iets anders heb bedacht. Als docent handvaardigheid en textiele werkvormen heeft ze een dijk aan ervaring en denkt graag met je mee. Je kan ook iets van huis meenemen waar je al mee bezig bent. Bij het Creatief Café is het gezellig en ontmoet je andere creatieve mensen die je kunnen inspireren. Onder het genot van een kopje koffie en een praatje werk je verder in je eigen tempo. Kortom het Creatief Café is een fijne, gezellige en creatieve ontmoetingsplek waar iedereen welkom is.
Eén keer maand verzorgt Anne-mieke een workshop, waaraan je tegen betaling van een kleine vergoeding € 7,- (voor materiaalkosten) mee kan doen. Bij de eerstvolgende workshop zijn nog een paar plekjes vrij, maar wees er snel bij!
Op 13 november staat er ‘kaarsen maken’ op het programma, aanmelden kan via e-mail: amw@hotmail.com.
Creatief Café: dinsdag (even weken) van 10.00-12.00u. Lange Kerkstraat 15 – Huissen. Kosten: € 0,50 (koffie/thee). 

Meer berichten