Oproep: foto's van De Zilverkamp

Woont u in de Zilverkamp in Huissen dan zal het u niet ontgaan zijn dat de wijk in beweging is. Er is bijvoorbeeld kunst gemaakt van boomstammen, er is een maandelijkse koffieochtend en u kunt boeken ruilen in ee van de wijkboekenkastjes. Werkgroepen bestaande uit inwoners, organisaties en vrijwilligers zijn aan de slag om de 'Bloemkoolwijk' uit de jaren zeventig van zilver naar goud te tillen.

Huissen - Op woensdag 7 november is de volgende Wijkontmoetingsdag; voorheen wijkconferentie genoemd. Daar laten de werkgroepen zien hoe het met de initiatieven gaat. Er zijn nog altijd veel meedenkers en handjes nodig.
Van 15.00 tot 21.00 uur kan iedereen, via een pop up-fototentoonstelling, een 'kijkje in de wijk' nemen. Er is veel beeldmateriaal en de Historische Kring Huessen is er met speciale presentaties. Maar juist ook aan u als bewoners wordt opgeroepen geschikt en bruikbaar fotomateriaal beschikbaar te stellen. Wij zijn op zoek naar foto's van vroeger en van nu van de Zilverkamp. Van mooie of juist lelijke plekken. Foto's die een beeld geven door de jaren heen.
Twee bekende Huissenaren gaan een boek over de Zilverkamp schrijven. Zij zijn er ook op de wijkontmoetingsdag en willen graag uw verhalen horen. Fotomateriaal wordt, met uw goedvinden, gedeeld met de schrijvers. Heeft u die foto's en wilt u die aan ons uitlenen? Neem contact op met Liesbeth Berens: a.berens@chello.nl, 06-48285416.

Meer berichten