Wie verdient Lingewaardse Vrijwilligersprijs?

Ook dit jaar wordt er weer een Lingewaardse Vrijwilligersprijs 2018 uitgereikt. Dit keer zal de vrijwilligersprijs naar een persoon, groep of organisatie gaan, die zich het afgelopen jaar uitzonderlijk heeft ingezet voor een evenement in Lingewaard. De genomineerden worden uitgenodigd voor het Vrijwilligersgala 2018 op vrijdagavond 23 november.

Lingewaard - Het Gala wordt georganiseerd door het comité Vrijwilligersgala in zaal Providentia te Gendt. Op deze avond zal de winnaar bekend worden gemaakt en zal deze de Lingewaardse Vrijwilligersprijs 2018 ontvangen uit handen van Burgemeester Marianne Schuurmans.
De vrijwilligersprijs wordt gegeven aan die persoon, groep of organisatie die zich de afgelopen jaren uitzonderlijk hebben ingezet voor de Lingewaardse gemeenschap, en dan met name ten behoeve van één of meerdere evenementen.

Criteria om als genomineerde opgegeven te worden:

Men moet woonachtig zijn in de gemeente en zich inzetten binnen de gemeentegrenzen.
Men mag de afgelopen vijf jaar geen vrijwilligersprijs of Koninklijke onderscheiding hebben gekregen.
Het lokaal belang moet gediend worden.

Kent u iemand of een organisatie die u wilt nomineren voor deze bijzondere waarderingsprijs voor vrijwilligers, laat het ons weten en geef de nominatie door via het SWL Meldpunt meldpunt@swlingewaard.nl of telefonisch: 088-2552555.

Meer berichten