Bridge: cursus voor beginners!

Bridge is een kaartspel, dat wereldwijd door miljoenen mensen thuis of in verenigingsverband wordt gespeeld. Het is een denksport voor jong en oud.

Betuwe - Door het spel te leren, ontstaan er vaak nieuwe sociale contacten, want bridge is ook een uitdagend en gezellig gezelschapsspel. De basisregels zijn eenvoudig te leren, maar het spel heeft een enorme diepgang. De bridgeclubs van Elst, Huissen en Bemmel hebben ook dit jaar weer de handen ineen geslagen voor het opzetten van een bridgecursus voor beginners. De cursus vindt plaats op de woensdagavond en het eerste cursusdeel omvat 12 avonden. De eerste lesavond is op 12 september a.s. De cursus wordt met behulp van moderne apparatuur en op een zeer begrijpelijke manier gegeven. Daarnaast wordt er gezorgd voor een gezellige sfeer. Van bridge wordt gezegd dat het moeilijk is, maar op de eerste lesavond heeft u de kaarten al in de hand en worden u de eerste basisprincipes bijgebracht. Iedereen kan bridgen leren. Bridge is ook goedkoop. Vier stoelen en een tafel hebt u al! U kunt zich individueel, per paar of als groep opgeven Dat kan bij Steef Weijers, email steefweijers@hotmail.com of per telefoon 0645638238. Hij is gediplomeerd NBB bridgedocent. Uiteraard kunt u bij hem ook de verdere details over deze cursus vernemen. Ook op de websites van de hierboven vermelde bridgeclubs kunt u over deze cursus lezen. Ook kunt u een korte film over bridge van de Bridgebond bekijken (www.bridge.nl).

Tot slot: bridge leren kost inderdaad wat tijd, maar ……… “wie heeft leren bridgen, heeft goed gezorgd voor zijn/haar oude dag”

Meer berichten