DJ und Moderator Hansi Schimanski : ''Jetzt geht's los bij SPASS op kermisvrijdag in Angeren in de tent!'
DJ und Moderator Hansi Schimanski : ''Jetzt geht's los bij SPASS op kermisvrijdag in Angeren in de tent!' (Foto via Hans Schmeinck - communicatie & organisatie)

Après-ski-sfeer kermisvrijdag Angeren

Omdat we wel wat frisheid kunnen gebruiken waan je jezelf op de eerste avond van de kermis in Angeren in de bergen. In de tent is het komende vrijdag (3 augustus) namelijk SPASS, ofwel Sommer Party Après Ski Style. Met Dj und Moderator Hansi Schimanski en suprise act.

Angeren - Op deze knotsgekke avond met Duits tintje draait Hansi Schimanski alles om op mee te zingen en te swingen, alles om op te hossen, alles om op te dansen en te sjansen. Kortom, ‘aus das Dach gehen’. Van van ouderwetse Schlagers tot smartlappen tot après-ski hits die we allen kennen van de bars in Oostenrijk en andere Alpenlanden. Waar het zo lekker fris, zo niet koud is. Lekker zo’n sfeertje na de voorbije bloedhete weken.

Al zal DJ und Moderator Hansi Schimanski ook wel wat lekkere hete bubbling en moombahton draaien. Stilstaan is namelijk geen optie die avond. De live act van die avond is (ook) opzwepend. Al blijft het nog een verrassing. Geen Kinder - maar Artist Überraschung dus ;-) Tipje van de sluier; ze zingen en spelen accordeon en zouden niet misstaan op een Tiroler party. Het duo (nóg een aanwijzing!) spelen zelfs twee sets!

Prijzen
Er zijn prijzen voor meest origineel verklede bezoekers. Pak je Lederhosen of Dirndl maar uit de kast. Winterse taferelen hartje zomer. Ook geeft Hansi Schimanski nog andere cadeautjes weg op SPASS. Geen beter begin van de kermis in Angeren denkbaar!

De rest van de dagen in de tent zijn ook top: op zaterdag Q Music The Party en op zondag Feestbeesten met de zangers Joey Hartkamp en William Bonne en DJ Sander. Tenslotte op maandag de rasmuzikanten van Perfect Showband en op dinsdag dj/entertainer/zanger/Hazes-tribute Rrrrrrobbbeerrrtttt Pouwels!!!

Meer berichten