Hardlopen in je eigen tempo bij b.o.d. de Sprinters. In plaats van de gebruikelijke zeven weken, bieden zij twaalf weken trainingen aan. (foto: Yakult Start to run)
Hardlopen in je eigen tempo bij b.o.d. de Sprinters. In plaats van de gebruikelijke zeven weken, bieden zij twaalf weken trainingen aan. (foto: Yakult Start to run) (Foto: Yakult Start to run)

Start to Run vanaf september bij de Sprinters

Wil jij beginnen met hardlopen, maar wel in je eigen tempo en op een verantwoorde manier? Dan is de cursus Start to Run bij b.o.d. de Sprinters in Bemmel iets voor jou. Dus: schrijf je in voor je op vakantie gaat!

Bemmel - Met het Start to Run-programma leer je in korte tijd hardlopen onder begeleiding van een professionele trainer in een kleine groep. Op maandag 3 september start de eerste training.

In plaats van de gebruikelijke zeven weken, bieden zij twaalf weken trainingen aan. Dit doen ze om je voor te bereiden op het onafgebroken hardlopen van 5 km. De Pietenloop in Bemmel op 25 november biedt jou daarbij de kans om jezelf te testen in je eigen omgeving. Ze bieden ook de mogelijkheid om wekelijks de tweede training onder begeleiding op woensdag bij de vereniging te doen. Normaal gesproken is de tweede training ‘huiswerk’ dat je alleen doet.

Voorafgaand aan de cursus vindt een informatieavond en proeftraining plaats op dinsdag 28 augustus om 19.30 uur vanuit het clubhuis op Sportpark de Heister in Bemmel. De trainingen vinden plaats op de maandag -en woensdagavond om 19.30 uur. Informatie en inschrijven via

www.yakultstarttorun.nl

Meer berichten