De prijs werd uitgereikt door Katja Schuurman. Naast haar Zari en Rafi Daoud. (foto: Erik Peek Fotografie Airvideo.nl)
De prijs werd uitgereikt door Katja Schuurman. Naast haar Zari en Rafi Daoud. (foto: Erik Peek Fotografie Airvideo.nl) (Erik Peek Fotografie Airvideo.nl)

'Beste fitnessclub van Overbetuwe' in Elst

Elst - Fitness- en Gezondheidscentrum Elst heeft de eerste award gewonnen met als titel 'Beste fitnessclub van de gemeente Overbetuwe'. De prijs werd uitgereikt in Gorinchem door Katja Schuurman. Mede door de vriendelijkheid, begeleiding, aanbod en toegankelijkheid, is de waardering door de stemmers gegeven.
De broers Zari en Rafi Daoud zijn met hun passie voor sport in 2011 hun Fitness- en Gezondheidscentrum in Elst begonnen. Het voornaamste doel was om een betaalbaar sportcentrum te zijn en voor iedereen toegankelijk. Inmiddels zitten ze in een nieuw pand met meer oppervlakte, modernste apparaten en meer aanbod. Het aanbod bestaat onder meer uit, fitness, groepslessen, sauna/douches, bootcamp, spinning, bodypump, steps, XCO. Ook is er een fysiotherapeut en een voedingsdeskundige aan het centrum verbonden. Bij ons valt niemand uit de toon: het maakt niet uit hoe fit je bent, hoe oud je bent of hoe je eruit ziet, bij ons telt iedereen mee. Alle leden krijgen een persoonlijk fitness-schema, dat op persoonlijke kwaliteiten is afgestemd en geoptimaliseerd. Voor een goed advies, ruime trainingsmogelijkheden en sfeer ben je hier aan het goede adres. Meer info: www.fitnesselst.nl.

Meer berichten