Ouderen Doornenburg: Rabo Clubkas Campagne

Stichting Ouderen Doornenburg doet ook mee met de Rabo Clubkas Campagne.

Doornenburg - Stichting Ouderen Doornenburg organiseert wekelijks vele activiteiten voor de 55 plussers in Doornenburg o.a. Koersbal - Kaarten - Callanetics - Nordic Walking - Instuifmiddag/Soos en Jeu de Boules.

Jaarlijks organiseert SOD een gezellige bijeenkomst tijdens de Dag van de Senioren, een carnavalsmiddag voor senioren en een sfeervolle kerstviering.

Ook bieden wij twee keer per jaar de koffie aan voor de bezoekers van "Efkes 'n Bekske".

NIEUW: Tijdens de vakantieperiode organiseert SOD in het O.C. elke dinsdagmiddag activiteiten, je kunt dan sjoelen, kaarten, rummikuppen, of gewoon gezellig komen praten.

Het 1ste kopje koffie is dan gratis, u bent van harte welkom.

Dit allemaal met als doel het bevorderen van het welzijn en gezondheid van de senioren in Doornenburg en Lingewaard.

Om deze activiteiten in de toekomst voor de deelnemers betaalbaar te houden is er extra geld nodig, dit kunnen we samen met u realiseren wanneer u als lid van de Rabobank uw stem uit gaat brengen op Stichting Ouderen Doornenburg.

Ook U kunt SOD daarbij ondersteunen!!!!!!! Steun ons dan via de Rabobank Clubkas Campagne!

Tijdens de stemperiode van 15 mei tot en met 30 mei 2018 kunt u via www.rabobank.nl/oostbetuwe uw stem op ons uitbrengen.

We danken u bij voorbaat voor uw stem.

Als je wel in het bezit bent van een Raborekening, maar geen lid bent van Rabobank Oost Betuwe, dan kun je gratis lid worden. Aanmelden via www.rabo.nl

Meer berichten