Foto: Stichting Help MS de wereld uith

Benefietactie Edwin Damen: online veiling

Op zaterdag 3 maart jl. organiseerde Stichting ‘Help MS de wereld uit’ een Benefietavond in het Schuttersgebouw te Doornenburg. Deze avond werd georganiseerd om de actie te ondersteunen voor de behandeling in Mexico van Edwin Damen die al 10 jaar de ziekte MS heeft.

Doornenburg - Vele honderden bezoekers waren naar het Schuttersgebouw gekomen om de Benefietavond bij te wonen en de actie voor Edwin te ondersteunen. De muziek werd verzorgd door de Top2000 Live Band met in het voorprogramma singer-songwriter Melissa Leijser. De opbrengst van de avond kwam geheel ten goede aan de actie voor Edwin. Het leverde uiteindelijk het fantastische bedrag op van 12.500 euro. Stichting ‘Help MS de wereld uit’ is enorm vereerd met deze opbrengst. De stichting bedankt alle bezoekers, sponsors, ondernemers en vrijwilligers voor het welslagen van deze Benefietavond. In het bijzonder heel veel dank aan de Schutterij Gijsbrecht van Aemstel van Doornenburg en Honderd Morgen voor het beschikbaar stellen van de locatie en de faciliteiten.

Het eindbedrag van 70.000 euro voor de behandeling in Mexico van Edwin is nog niet gehaald. Er is nog veel geld nodig. Daarom is de stichting een online veiling gestart. op de website www.helpmsdewerelduit.nl staan artikelen waarop men kan bieden. De artikelen variëren van een paardentrailer tot een fiets en van sierraden tot gesigneerde voetbalshirts van Vitesse. Er kan maar een beperkte tijd geboden worden op deze artikelen. De opbrengst van deze online veiling komt ook ten goede aan de actie voor Edwin. Voor meer info zie de website www.helpmsdewerelduit.nl en de Facebookpagina.

Meer berichten
Shopbox