Open dagen in Rijnstate voor (aanstaande) verpleegkundigen

Op zaterdag 24 februari en zaterdag 17 maart opent Rijnstate haar deuren voor BIG-geregistreerde verpleegkundigen, derdejaars studenten mbo-Verpleegkunde en derde- en vierdejaars studenten hbo-Verpleegkunde.  

Regio - De open dag is voor (aanstaande) verpleegkundigen een mooie gelegenheid om kennis te maken met Rijnstate en een aantal gespecialiseerde afdelingen van Rijnstate.
 
Open dag 24 februari
De open dag op zaterdag 24 februari is specifiek bedoeld voor gediplomeerde verpleegkundigen en mbo'ers en hbo'ers Verpleegkunde in het laatste jaar van hun studie. Denk aan ervaren verpleegkundigen die nu elders werkzaam zijn en hun horizon willen verbreden. Of bijvoorbeeld jongeren die komende zomer als verpleegkundige afstuderen en nog niet precies weten welke richting of soort zorgwerkgever ze gaan kiezen. Tijdens de open dag worden er rondleidingen georganiseerd langs diverse afdelingen. Voor en na de rondleiding is er voldoende tijd om het gesprek aan te gaan en vragen te stellen.
 
Open dag 17 maart
Tijdens de open dag op zaterdag 17 maart kunnen deelnemers een kijkje nemen op de klinische- en poliklinische afdelingen van Cardiologie en de klinische afdelingen van Neurologie. Er zijn rondleidingen en er is tijd voor een gesprek met medewerkers van Rijnstate.
Deze open dag is voor gediplomeerd verpleegkundigen en afstudeerders met interesse in cardiologie en neurologie, voor studenten in het derde jaar van hun hbo-V opleiding. Daarnaast verwelkomt Rijnstate op 17 maart ook graag derde- en vierdejaars studenten van de Bachelor Medische Hulpverlening  (uitstroomrichting Cardiologie diagnostiek) en functielaboranten met de LOI-opleiding cardiovasculair, hartfunctie laborant. 

Inschrijven
Het programma van de open dag start om 09.30 uur in Rijnstate Arnhem (Wagnerlaan 55, Arnhem). Om 13.00 uur is het afgelopen. Inschrijven voor de open dag gaat via www.rijnstate.nl/werkenalsverpleegkundige. Op de site is ook meer informatie te vinden over het programma.  
 

Meer berichten