Logo lingewaardactueel.nl


Tijdens LingewaardUIT! in Huissen waren bij de de stand van badmintonclub Bemmel'72 diverse prijzen te winnen.
Tijdens LingewaardUIT! in Huissen waren bij de de stand van badmintonclub Bemmel'72 diverse prijzen te winnen. (Foto: Bemmel'72)

Winnaars Uitmarkt Bemmel'72 bekend

HUISSEN - Zaterdag 9 september vond in Huissen de lokale uitmarkt plaats onder de naam LingewaardUIT!. Ook Badmintonclub Bemmel'72 heeft daaraan deelgenomen met een stand. Bezoekers konden meedoen aan een prijsvraag.

Ondanks de pittige regenbuien was er redelijk wat animo waardoor de diverse deelnemers zich konden presenteren. Voor BC Bemmel'72 was het een dubbel festijn omdat het tevens de Week van het Badminton was, waarin de bond op diverse manieren verenigingen ondersteund om de badmintonsport te promoten. BC Bemmel'72 had dit jaar tenslotte een aantal sponsoren bereid gevonden om prijzen ter beschikking te stellen.

Hoofdprijs
De hoofdprijs, een weekend kamperen voor één gezin op Camping de Rotonde in Enspijk (Gelderland) is gewonnen door de heer From uit Bemmel.

Tweede prijs
De twee tweede prijzen, een luchtbed dat is gesponsord door Service Apotheek Huissen- Angeren, zijn gewonnen door ene Erik uit Huissen (helaas geen achternaam bekend) en door mevrouw Danielle van den Brink uit Huissen.

De prijswinnaars worden verzocht contact op te nemen met de Badmintonclub Bemmel'72 via info@bcbemmel.nl.

Op 6 september is het nieuwe seizoen weer gestart in Sporthal de Heister. Mocht u interesse hebben om ook eens mee te spelen bezoek dan de website www.bcbemmel.nl voor meer informatie. De eerste drie keer kunt u geheel gratis en vrijblijvend meespelen!

Reageer als eerste
Meer berichten