Logo lingewaardactueel.nl


Door kinderattracties in het centrum van Bemmel kunnen ouders rustig inkopen doen.
Door kinderattracties in het centrum van Bemmel kunnen ouders rustig inkopen doen. (Foto: Ondernemers Vereniging Bemmel )

Kinderattracties in Bemmel

BEMMEL - De Ondernemers Vereniging Bemmel plaatst wegens succes op woensdag 13 september en 10 oktober van 12.00 tot 17.00 uur weer kinderattracties in het centrum van Bemmel.

Voor de vakanties werden reeds drie keer kinderattracties geplaatst op de Markt en de Promenade van Bemmel om het winkelen voor zowel ouders als kinderen gezelliger en aantrekkelijker te maken. Iedereen reageerde erg positief op dit initiatief. Daarom worden ook in de komende tijd weer kinderattracties in het centrum geplaatst zodat kinderen onder toezicht weer naar hartenlust kunnen genieten, terwijl de ouders rustig inkopen doen.

Het centrum van Bemmel biedt een aantal unieke voordelen. Het is compact met een zeer gevarieerd aanbod van zowel de grotere winkelketens als diverse specialisten op elk gebied. Daarnaast zijn er gezellige horecagelegenheden en is het (gedeeltelijk overdekt) parkeren overal gratis.

De vereniging denkt al volop na hoe ook volgend jaar het winkelen nog aantrekkelijker en gezelliger kan worden gemaakt.

reageer als eerste
Meer berichten