Logo lingewaardactueel.nl


Modeshow Over & Weer kledingruil

HUISSEN - Op zaterdag 9 september verzorgen vrijwilligers van Over & Weer kledingruil een spetterend optreden tijdens LingewaardUIT! Bezoekers kunnen genieten van een heuse modeshow midden op de Markt in het centrum van Huissen.

Dat Over & Weer kledingruil inmiddels een begrip is mag duidelijk zijn. Sinds 2014 werken Stichting Welzijn Lingewaard (SWL), Driestroom en een enthousiaste team vrijwilligers/participanten vruchtbaar samen in dit succesvolle initiatief.

Samenwerking
Mensen met verschillende achtergronden en redenen participeren en werken samen binnen Over & Weer kledingruil. Er is samenwerking met de Voedselbank, Maatschappelijk Werk, RIBW, Vluchtelingenwerk en andere doorverwijzende instanties.

Welkom
Iedereen is welkom bij Over & Weer om kleding te ruilen met of zonder doorverwijzing. De openingstijden zijn dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30 uur tot 14.00 uur en woensdag van 9.30 uur tot 16.00 uur. De vrijwilligers zijn altijd in voor een praatje en er kan op woensdagmiddag ook contact gelegd worden met het ParticipatiePunt in Bemmel.

Reageer als eerste
Meer berichten