Logo lingewaardactueel.nl


EKSA doet mee aan het  Aalbers-Taptoe Bemmel.
EKSA doet mee aan het Aalbers-Taptoe Bemmel.

ESKA Bemmel bij Aalbers-Taptoe Bemmel 2017

BEMMEL - Zondag 10 september staat Aalbers-Taptoe Bemmel op het programma. In de afgelopen weken zijn, behalve ESKA, alle deelnemende korpsen aan u voorgesteld.

ESKA Bemmel is een actieve vereniging met veel jeugdige leden. De drumfanfare kent een zeer uiteenlopende bezetting. Het instrumentarium is als volgt: snaredrum, bassdrum, percussie, cymbals, cornet, hoorn, euphonium, trombone, saxofoon, dwarsfluit en sousafoon. Er is altijd ruimte voor nieuwe muzikanten!

Themapakken
ESKA is deelnemer aan een grote variëteit aan evenementen en daarnaast verleent ESKA haar medewerking aan diverse lokale activiteiten. Naast het unieke gala-uniform beschikt ESKA ook over diverse themapakken, zoals een Kozakkenpak en een Musketierspak. Met name voor themafeesten in België en Frankrijk wordt hier regelmatig naar gevraagd.

Van jong en oud
Dit jaar organiseert ESKA voor de 44e keer haar eigen Taptoe in Bemmel, de opmaat naar de lustrum-editie in 2018. De titel van de show die u gaat zien is 'Van Jong en Oud' en de keuze van het repertoire sluit daar zeker bij aan. Ieder zal zeker muziek herkennen in de show, iets van jong en iets van oud. Dit jaar voor het eerst onder leiding van tambour-maître Nanko Stinnisen.

Wilt u dit muziekspektakel niet missen, noteer dan 10 september alvast in uw agenda.

Reageer als eerste
Meer berichten