Logo lingewaardactueel.nl


Kunstmarkt Huissen verplaatst

HUISSEN - Op zondag 10 september van 10.00 tot 16.30 uur vindt de jaarlijkse Kunstmarkt Huissen weer plaats. Traditioneel wordt deze markt gehouden op Open Monumentendag bij het Dominicanenklooster, maar dit keer bij restaurant Beide Zussen.

Het restaurant zit aan de Helmichstraat 37 in Huissen. Het is een mooie locatie aan een doorgaande weg en vlak bij het klooster.

Het terrein van het klooster kan niet gebruikt worden i.v.m. de verbouwing/ nieuwbouw. Door de bom uit de Tweede Wereldoorlog lag de bouw geruime tijd stil. Kort voor de bouwvakvakantie is het werk weer opgestart.

Op de Kunstmarkt Huissen hebben diverse kunstenaars zich al verzekerd van een plaats. We hebben ook nieuwe kunstenaars aan kunnen trekken. Er is gezorgd voor voldoende variatie. Zo vindt u glaskunst, schilderijen, beeldhouwwerk, keramiek, naaldkunst, zilveren sieraden en bronzen beelden. Het belooft weer een mooie markt te worden. Meer informatie over de Kunstmarkt Huissen kunt u vinden op de website: www.kunstmarkthuissen.nl. of Annetje Geertsen tel.0654224552.

Reageer als eerste
Meer berichten