Logo lingewaardactueel.nl


Foto: Under The Milky Way

Black Bottle Riot op festival Under The Milky Way

HUISSEN - Black Bottle Riot uit Nijmegen is een van de bands die optreedt tijdens het Festival Under the Milky Way in Huissen. De vierde editie vindt plaats op zaterdag 2 september bij Surfclub De Peppelweide.

De rockband was eerder te zien op Appelpop, Zwarte Cross, Down The Rabbit Hole en Rockin' Park in het Goffertpark in Nijmegen als opwarmer voor Ben Harper, The Black Keys en Pearl Jam.

Ook is er op de mainstage plek voor Home for Supper, een stel jonge honden die de wereld willen veroveren met een mix van pop, ska en reggae. "Ook verrassend is de meidengroep Cheap Thrills. Pure Rock and Roll met een punky inslag. Kortom, elke muziekliefhebber kan aan zijn trekken komen."

Regionale bands
"Op de Open Stage spelen talentvolle regionale bands. Ze treden op voor eigen eer en glorie op met een vlammende set van 20 minuten. Dus wacht niet tot het eind van de middag maar kom gewoon op tijd en pak deze onontdekte pareltjes ook mee", adviseert de organisatie.

Kinderweide
Van 13.00 tot 18.00 uur is er op de kinderweide weer van alles te doen. Het thema is dit jaar Magic. Dus neem de kinderen mee en laat ze lekker genieten van de activiteiten. De ouders kunnen lekker achterover hangen en lekker genieten van een hapje, drankje en lekkere muziek.

Meer info:
www.underthemilkyway.nl
facebook.com/underthemilkyway
Entree 10 euro. Gratis tot 18 jaar.

reageer als eerste
Meer berichten