Logo lingewaardactueel.nl


De windkorenmolen. (Foto: Historische Kring Bemmel)
De windkorenmolen. (Foto: Historische Kring Bemmel) (Foto: Historische Kring Bemmel))

Wandelend met gids door het verleden in Bemmel

BEMMEL - De Historische Kring Bemmel organiseert op vrijdag 18 augustus een wandeling door Bemmel met een gids. Aan de hand van foto's op A3-formaat wordt getoond hoe Bemmel er vroeger uitzag. De ontwerper is Charles Derksen.

De tocht begint bij De Kinkel om 14.00 uur. Als er nog meer belangstelling is, dan is er ook een wandeling om 19.00 uur. De route is ongeveer 2 kilometer lang en neemt circa 2 uur in beslag. Het eindpunt is de hoek Dorpsstraat/Loostraat. Een groep mag uit maximaal twintig personen bestaan. De kosten bedragen 2 euro per persoon met een minimum totaalprijs van 8 euro (bestaat de groep uit twee personen dan betalen de twee samen 8 euro).

Aanmelden

Om aan deze wandeling deel te nemen dient u zich voor 12 augustus aan te melden. Wilt u zo vriendelijk zijn ook uw voorkeur voor de middag- of de avondwandeling aan te geven? De avondwandeling vindt alleen plaats bij voldoende belangstelling.
U kunt zich aanmelden bij Marianne Cartwright Ze is telefonisch bereikbaar via 0481-462124 of stuur een mail naar k.cartwright@upcmail.nl. Ook kunt u bellen naar Cecile van Gend: 0481-461742. Haar mailadres is: cecile.vangend@online.nl.
Meer informatie over de wandeling staat op de site van de Historische Kring:

www.historischekringbemmel.nl

Reageer als eerste
Meer berichten