Logo lingewaardactueel.nl


Pianist Wibi Soerjadi geeft twee concerten in Kasteel Doornenburg. (Foto: PR)
Pianist Wibi Soerjadi geeft twee concerten in Kasteel Doornenburg. (Foto: PR)

Wibi Soerjadi speelt in Kasteel Doornenburg

DOORNENBURG - Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor het bijzondere concert van pianist Wibi Soerjadi op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus in de ridderzaal van Kasteel Doornenburg. Dit unieke evenement is onderdeel van een reeks concerten op bijzondere locaties. Tijdens dit verrassingsconcert speelt de bekende pianist een mooie combinatie van bekende en verborgen partijen.

In tegenstelling tot andere concertreeksen speelt Soerjadi deze avond partijen die passen bij de avond en de setting, aldus de culturele werkgroep van kasteel Doornenburg. "Eerdere concerten zijn enthousiast ontvangen en worden beschreven als een ware reis door prachtige muzikale partijen. Dit concert belooft dan ook een belevenis te worden voor liefhebbers van live muziek in de breedste zin van het woord."

Beide avonden begint het programma om 20.00 uur. De zaal is vanaf 19.30 uur geopend. Het programma is opgedeeld in twee delen.

Kaarten reserveren kan nog zolang er tickets beschikbaar zijn, via cultuur@kasteeldoornenburg.nl. Kaarten kosten 32 euro inclusief koffie of thee tijdens de pauze. Betaling kan na reservering per e-mail op de avond zelf aan de deur.

Reageer als eerste
Meer berichten