Logo lingewaardactueel.nl


Een bever is druk in de weer met een tak. (Foto: Stichting Lingewaard Natuurlijk)
Een bever is druk in de weer met een tak. (Foto: Stichting Lingewaard Natuurlijk) (Foto: Stichting Lingewaard Natuurlijk)

Bevers spotten in de polder van Bemmel

BEMMEL - Hebt u al eens bevers gespot in uw eigen gemeente? Op donderdag 10 augustus kunt u met natuurgidsen van Stichting Lingewaard Natuurlijk deelnemen aan een bevertocht door de ruigte van het ooibos, langs - oude kleigaten en de vroegere rivierloop. Tijdens de wandeling komt u beslist sporen van bevers tegen.

Daarnaast komt de tocht langs wissels waarlangs deze houtliefhebbers zich verplaatsen. Ook kunt u u een kijkje nemen in de burchten waarin ze wonen. De groep stelt zich in de schemer verdekt op, zodat de bevers en hun dagelijkse bezigheden goed te zien zijn.

Voor deze wandeling is het handig oude kleren en laarzen of stevig schoeisel aan te trekken. Neem ook een verrekijker mee!
Kinderen vanaf ongeveer 6 jaar zijn ook van harte welkom. Vanaf 18.45 uur bent u welkom in de Veldschuur, Sportlaan 1m in Bemmel. De kosten bedragen 6 euro per persoon, inclusief koffie of thee. Voor kinderen is het de helft van de prijs: 3 euro. Deze tocht is niet geschikt voor mindervaliden.

www.lingewaardnatuurlijk.nl

Reageer als eerste
Meer berichten