• Alles

Workshops Creatief Café

dinsdag 22 januari 10:00 t/m 12:00 uur

Huissen - Ook dit jaar kunt u weer aan de slag in het Creatief Café in Huissen. Eens in de veertien dagen (even weken) bent u van harte welkom in het ParticipatiePunt Huissen. Vrijwilligster Anne-mieke Philip heeft veel ervaring en kennis van verschillende materialen en helpt u graag op weg

Ook verzorgd Anne-mieke creatieve workshops. Bijvoorbeeld op 22 januari een workshop ‘Vogelvoedertaarten/kransen maken’. En op 5 maart is er een workshop ‘Schilderen met reliëf’. Let op de workshops beginnen om 9.30u en duren tot 12.00u. Voor deze workshops dient u zich wel even apart aan te melden. Tegen een betaling van een kleine vergoeding € 7,- (voor materiaalkosten) kunt u meedoen. Bij de eerstvolgende workshop zijn nog een paar plekjes vrij, maar wees er snel bij! Opgeven voor de workshop kan via e-mail: AMW.Philip@hotmail.com.

Bij het reguliere Creatief Café eens in de veertien dagen kunt u gewoon binnen lopen. Mozaïeken, schilderen, sieraden maken of zelf iets van huis meenemen waar u al mee bezig bent, het kan allemaal. Bij het Creatief Café is het gezellig en ontmoet u andere creatieve mensen die u kunnen inspireren. Onder het genot van een kopje koffie en een praatje werkt iedereen in eigen tempo. Kortom het Creatief Café is een fijne, gezellige en creatieve ontmoetingsplek.

Creatief Café

Dinsdag (even weken) van 10.00-12.00u

Lange Kerkstraat 15 – Huissen

Kosten: € 0,50 (koffie/thee)


deel deze activiteit