• Alles

Talentenavond OBC Bemmel

donderdag 17 januari 19:00 uur

Foto: Helen de Bruijn

Bemmel - Op donderdagavond 17 januari 2019 organiseert OBC Bemmel een speciale Talentenavond voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s). Tijdens deze informatieavond worden het vwo (TOP-projecten), tweetalig onderwijs (TTO) havo en vwo, Lifestyle vmbo-t, Versterkt Talenonderwijs (VTO) Duits, Leerling in Beeld (LiB) en Sportprogramma havo (LiB) extra belicht. Het programma start om 19:00 uur (inloop vanaf 18.45 uur) op zowel de vmbo-t locatie (De Essenpas) als op de havo-vwo locatie (De Heister).

Vwo

Het vwo van OBC Bemmel heeft een uitdagend programma met onderzoeksprojecten gericht op Talentontwikkeling, Onderzoekende houding en Praktijk (TOP-projecten). Het veelzijdige programma biedt leerlingen veel keuzemogelijkheden op het gebied van onder andere techniek, natuur, wereldhandel, milieu, talen, kunst, cultuur en de eigen omgeving.

Tweetalig onderwijs (TTO)

OBC Bemmel is een echte specialist in tweetalig onderwijs, voor zowel vwo als havo. Met het senior TTO certificaat en de uitzonderlijke goede resultaten behoort het OBC tot de top van Nederland.

Lifestyle vmbo-t en VTO Duits

Jongeren die geïnteresseerd zijn in gezonde voeding, een gezonde leefstijl en alles wat daarbij komt kijken, komen zeker aan hun trekken met Lifestyle vmbo-t. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om op het vmbo-t Versterkt Talenonderwijs (VTO) Duits te volgen. De leerlingen krijgen een verdiepend programma aangeboden, waarbij het spreken van de Duitse taal en ‘feeling’ krijgen met de Duitse cultuur de volle aandacht krijgt.

NIEUW in leerjaar 1 Leerling in Beeld (LiB) en Sportprogramma havo (LiB)

Op de havo kunnen leerlingen nu het unieke en persoonlijke programma Leerling in Beeld (LiB) gaan volgen. Eigen keuzes maken, samenwerken, een grotere stem in het leerproces en plezier in het leren staan centraal. In deze leerstijl wordt ook het Sportprogramma havo aangeboden.

Talentenavond en open dag

Tijdens de Talentenavond op donderdag 17 januari (start programma: 19:00 uur, inloop 18:45 uur) zijn er algemene voorlichtingsrondes. Bezoekers kunnen ook gesprekken voeren met leerlingen en docenten. Daarnaast zijn geïnteresseerden van harte welkom tijdens de open dag op zaterdag 9 februari vanaf 10:00 uur – 15:00 uur. Voor meer informatie kan men terecht op www.obc-bemmel.nl


deel deze activiteit