• Alles

Peutervoorstelling 'Waar is kat?'

woensdag 23 januari 15:30 uur

Huissen - Op woensdag 23 januari speelt Theater Tweekant om 15.30 uur in Bibliotheek Huissen de muzikale peutervoorstelling ‘Waar is kat?’. De voorstelling is onderdeel van de Nationale Voorleesdagen in de bibliotheek, die plaatsvinden van 23 januari tot en met 2 februari. Kom jij ook?

Voorlezen is niet alleen leuk, maar ook belangrijk voor de taalontwikkeling van kinderen. De activiteiten tijdens de Nationale Voorleesdagen staan dit jaar in het teken van het prentenboek van het jaar 2019: Een huis voor Harry van Leo Timmers.

De voorstelling ‘Waar is kat?’ op 23 januari in Bibliotheek Huissen gaat over detective De Boer die graag alles wilt weten. Maar hoe meer vragen hij stelt, des te minder antwoorden hij krijgt. Bij deze muzikale voorstelling over kwijtraken, speuren en gevonden worden kan én hoeft geen kind stil te zitten. Wil je hier ook bij zijn? Koop vooraf kaartjes via www.obgz.nl/nationalevoorleesdagen. Bibliotheekleden betalen € 3,- en overige bezoekers € 4,-. De voorstelling is geschikt voor peuters vanaf 3 jaar en duurt van 15.30 uur tot 16.05 uur.

Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis lid worden van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Als je je kind tijdens de Nationale Voorleesdagen bij de balie van een van onze vestigingen inschrijft, krijg je een vingerpopje van Harry de kat mee naar huis.

Kijk voor meer informatie op www.obgz.nl/nationalevoorleesdagen.


deel deze activiteit