• Alles

Midwinterdiner: nieuwe contacten 65-plussers

zaterdag 26 januari 18:30 t/m 22:00 uur

Foto: Clemens Hendriksen

Rotary Lingewaard nodigt alleenstaanden van 65+ in de gemeente Lingewaard uit voor een gezellig diner op zaterdag 26 januari 2019 in de aula van OBC Essenpas in Bemmel. Buitenpoort Catering staat wederom garant voor een smaakvol driegangendiner, de rotaryleden voor een vakkundige bediening en het popkoor 2000 voor een swingend optreden. Tijdens deze avond is er volop gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten in een ongedwongen sfeer.

Het diner wordt mede mogelijk gemaakt door opbrengsten van het jaarlijkse Lingewaards Dictee, een bijdrage van de stichting Maatschappelijke GezondheidsZorg (MGZ) en Buitenpoort Catering.

De avond begint om 18.30 uur en duurt tot circa 22.00 uur. Er is ruimte voor maximaal honderd gasten. Wilt u aanschuiven? Geef u dan op voor 16 januari. Rond 20 januari worden de uitnodigingen verzonden via mail of brief, afhankelijk van de wijze van aanmelden.

Er wordt gestreefd naar zoveel mogelijk nieuwe gezichten bij toewijzing van de plaatskaarten. De gratis kaarten voor deze avond zijn alleen vooraf te verkrijgen per mail: midwinterdiner@rotarylingewaard.nl of per brief: Midwinterdiner Rotary Lingewaard, Oostervelden 64, 6681 WZ Bemmel onder vermelding van de volgende gegevens: aantal kaarten, namen van de deelnemers, adressen, telefoonnummers, 1 hobby en eventuele dieetwensen per deelnemer. Voor iedereen die nog voor het midwinterdiner een gezellige middag wil beleven, organiseert Rotary Lingewaard een masterclass ‘Het wonder van de harmonie’. Dit is op 13 januari van 14.00-16.30 uur in de Theaterkerk Bemmel. Voor het bestellen van kaarten en informatie over het goede doel dat ermee wordt gesteund: https://www.rotary.nl/lingewaardbemmel/


deel deze activiteit