• Alles

Kirsten van Teijn met 'Nobel'

zaterdag 12 januari 20:30 uur

Bemmel - Op zaterdag 12 januari maakt Kirsten van Teijn haar opwachting op de TOP-bühne van de Theaterkerk. Een show die u niet mag missen!

Als het plaatje maar klopt. Als het gazon maar strak gemaaid is, de ramen blinken en de nieuwe auto precies past bij de kleur van de voordeur. In Nobel vertelt Kirsten met veel humor over een hardwerkend ondernemersgezin achter een gouden façade. God, wat zijn we rijk. Maar wat komt er tevoorschijn als je de Perzische tapijten optilt? Wat gebeurt er als je met het verkeerde kapsel de deur uitstapt? Een schaamteloos eerlijk en stijlvol muzikaal programma over hoe we leven in patronen. Over hoe we leven op de tast en hoe pogingen om het juiste te doen, meestal niet helemaal goed komen. Want soms loopt een perfect geplande brunch gewoon tamelijk woest uit de hand.

Kirsten van Teijn studeerde aan de Koningstheateracademie in Den Bosch en wist zich met haar vorige voorstelling Zalf op de kaart te zetten als een bijzondere theaterpersoonlijkheid. Volgens de Volkskrant heeft ze een monumentale zangstem en ongekende flair.

Zaal open 20:00, aanvang 20:30. Locatie Theaterzaal. Kaartjes kosten € 15,00 per stuk en zijn te bestellen op de website www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.


deel deze activiteit