• Alles

Cursus Kunstbeschouwing in Bemmel

dinsdag 22 januari 14:30 t/m 16:30 uur

Bemmel - De cursus start op dinsdagmiddag 22 januari a.s. van 14.30 - 16.30 uur in De Kinkel, van Ambestraat 1 te Bemmel. Het betreft 12 lessen (uitgezonderd schoolvakanties). Docent Pieter Cornelissen.

Als docent kunstbeschouwing is het mijn doel om de cursisten te informeren over kunstenaars en stromingen in de beeldende kunst aan de hand van 'dia's' en filmpjes, teneinde hen te stimuleren tot het vormen van een 'onderbouwde' mening over het getoonde materiaal.

Dat brengt met zich mee dat de discussie een wezenlijk onderdeel is van de les, en dat iedereen het recht heeft op een andersluidend oordeel.

Ik hanteer enerzijds de chronologie van de kunstgeschiedenis vanaf de Renaissance als leidraad, en anderzijds de actualiteit van lopende exposities en t.v. programma's.

Ik ben docent kunstbeschouwing en beeldend kunstenaar. Mijn opleiding heb ik genoten aan de Academie voor Beeldende Kunsten te Arnhem. Lang ben ik werkzaam geweest als creatief therapeut in het Radboud ziekenhuis te Nijmegen.

Schrijf je nog in via info@openacademie.nl, meer info www.openacademie.nl, of bel 0481-465705 )beperkt bereikbaar)


deel deze activiteit