Logo lingewaardactueel.nl
  • Alles

Bewegen op Maat

woensdag 18 september 13:30 - 14:30 uur

Bewegen op Maat vanaf 4 september in Angeren!

Dat bewegen gezond is voor lichaam en geest, is al wat langer bekend. Dat dans als activiteit, bij bijvoorbeeld Parkinson, Reuma, MS en NAH, een zeer positieve impact heeft op je welzijn, sociale leven en gezondheid, dat weten we sinds een aantal jaar.

Bij Fysiotherapie van der Ploeg in Angeren zijn er in de afgelopen maanden een aantal workshops “Bewegen op Maat”, aangeboden door Lisette Wolters van LizArts. Dansant bewegen op muziek waarbij ontspanning, kracht, balans en plezier de kern vormen voor een gevarieerde en muzikale dans- en beweegles.

Lisette is geschoold in de methode Switch2Move, om les te kunnen geven aan mensen met een cognitieve en/of fysieke uitdaging. Haar missie: de liefde voor dans en het uitdragen van plezier en energie voor iedereen: oud, jong, rolstoel of stok!

Het succes van deze workshops heeft Lisette doen besluiten een vaste les aan te bieden.

Vanaf woensdag 4 september is het mogelijk om wekelijks te komen Bewegen op Maat, in het Dorpshuis Angeren, zaal de Viswei. Van 13:30-14:30 uur, een heerlijk uur bewegen en ontmoeten, op muziek uit alle tijden en windstreken. Kosten €80,- voor 10 lessen.

Je kunt op elk moment instromen! Welkom bij Bewegen op Maat, bewegen met plezier! De eerste les is een gratis proefles. Geef je wel even op van te voren. Ook met vragen en voor informatie kun je terecht bij Lisette Wolters, liz.wolters@gmail.com, 06.41.91.37.45, Facebook: lizartsbeweging.


deel deze activiteit

Locatie

Dorpshuis
Angeren
Emmastraat 23