Logo lingewaardactueel.nl
  • Alles
  • (2)
    Algemeen

Vrijwilligersavond over de 'Swim'

woensdag 14 augustus 19:30 t/m 21:00 uur

Davy Derksen Fotografie

Nijmegen - Swim to Fight Cancer Nijmegen, een recreatief zwemevent, vindt plaats op 8 september in de Spiegelwaal in Nijmegen. De opbrengst komt geheel ten goede aan Fight Cancer, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding.

Het is een bijzonder evenement, omdat deelnemers ieder vanuit hun eigen motivatie meezwemmen, vaak met een bepaald persoon in gedachte. Het is ook bijzonder omdat het met elkaar zwemmen een sportieve, hechte en vaak ook emotionele beleving is.

Ook meedoen? Je kunt zwemmen, doneren of als vrijwilliger op 8 september meehelpen. Samen maken we een sportieve vuist tegen kanker. Op de website www.fightcancer.nl/Nijmegen staat alle informatie.

Meezwemmen

Deelnemers zwemmen 1.500 meter, als individu of als team. Degenen die een extra uitdaging willen, kunnen 3.000 meter zwemmen. Voor kinderen vanaf 9 jaar, die in het bezit zijn van zwemdiploma A en B, is er een speciale Kids Swim van 500 meter. Door te trainen voor de Kids Swim houden kinderen hun zwemvaardigheid op peil.

Vrijwilligers

Naast zwemmers en donateurs hebben we veel vrijwilligers nodig. Enthousiaste mensen die het leuk vinden om mee te helpen. Je kunt bijvoorbeeld helpen bij: Begeleiding van zwemmers, ontvangst en registratie van deelnemers, verkeersregeling, parkeren, het opbouwen en afbreken op de locatie, schoonmaken. Wil jij bijdragen om er een fantastische dag van te maken? Reserveer dan alvast 14 augustus, vrijwilligersavond van 19:30 – 21:00 uur met uitgebreide informatie over de Swim. Meld je aan via onze site: www.fightcancer.nl/nijmegen.


deel deze activiteit