• Alles

Doe mee in Creatief Café!

dinsdag 13 maart 10:00 t/m 12:00 uur

Foto: Fons Sluiter

Woon je in Huissen, vind je het leuk om creatief bezig te zijn en heb je dinsdagmorgen niks te doen? Kom dan 13 maart naar het Creatief Café bij het ParticipatiePunt.

Huissen - Vrijwilligsters Anne-Mieke en Barbara helpen je graag op weg. Of je nu wil haken, tekenen, sieraden wil maken of iets anders, de dames hebben een dijk aan ervaring en denken graag met je mee.

Je kan ook iets van huis meenemen waar je al mee bezig bent. Bij het Creatief Café is het gezellig en ontmoet je andere creatieve mensen die je kunnen inspireren. Onder het genot van een kopje koffie en een kletspraatje werk je verder in je eigen tempo. Kortom het Creatief Café is een fijne, gezellige en creatieve ontmoetingsplek waar zowel mannen als vrouwen welkom zijn.

De eerste keer is gratis en als je regelmatig komt kan je gebruik maken van een knipkaart.

Creatief Café

Datum/tijd: 13 maart van 10.00 -12.00 u

Locatie: PP Huissen, Lange Kerkstraat 15 – Huissen

Naast het Creatief Café is er bij het ParticipatiePunt ook iedere vrijdag de mogelijkheid om aan te haken bij de brei/haakclub van 10.00-12.00u

Heeft u vragen over de creatieve activiteiten, een andere (hulp)vraag of bent u op zoek naar vrijwilligerswerk? Dan kunt u contact opnemen met het ParticipatiePunt Huissen, openingstijden: woensdagmiddag van 14.00 – 16.00u, tel: 088 255 25 30 of mail: pphuissen@swlingewaard.nl


deel deze activiteit