Logo lingewaardactueel.nl
  • Alles

Rotary helpt Medora met Benefietmasterclass De Viool 'Meester'

zondag 14 januari 14:00 uur

Op zondag 14 januari a.s. organiseert Rotary Lingewaard de BenefietMasterclass De Viool 'Meester' in de theaterkerk, Markt 5 in Bemmel. De opbrengst komt volledig ten goede aan het project Yauralitar in Nepal van de Stichting Medora (www.medora.nl).

Medora is in het straatarme Yauralitar gestart met het aanleggen van een voorziening voor schoon drinkwater. Hierna volgt een Brush at School project, waarbij de kinderen op school basale hygiëne leren: tandenpoetsen, handen wassen en het opgeruimd houden van hun omgeving. Omdat medische en tandheelkundige zorg hier niet of nauwelijks voorhanden is, is preventie extra belangrijk. Op het wensenlijstje van Medora staan ook nog een dagelijkse maaltijd voor de kinderen en warme kleding en schoenen, zodat ze ook in de winter de lange tocht (2 à 3 uur) naar school kunnen maken.

Programma Masterclass

14:00 uur Welkomstwoord

14:05 uur Fons Plasschaert over de fascinerende wereld

                 van de viool

14:50 uur Pauze

15:20 uur Fons Plasschaert op de viool en

                 Gerard Op het Veld aan de vleugel spelen:

                 Mozart W.A.: Sonate KV 379

                 Beethoven L. van: Sonate no. 4, Opus 23

                 Fauré G.: Berceuse

16.15 uur Einde concert

Informatie

Kaartjes zijn 15 euro per stuk. Op 14 januari aan de kassa verkrijgbaar of te bestellen via masterclass@rotarylingewaard.nl Maak tegelijkertijd het geld over op Stichting Goede Doelen Rotary Club Lingewaard: NL54 INGB 0002 5429 70 en vermeld daarbij je e-mailadres. Na ontvangst van het geld ontvang je een bevestiging waarmee je de kaartjes 14 januari kunt afhalen in de Theaterkerk.

Donaties zijn op bovenstaand nummer ook van harte welkom.


deel deze activiteit